Tarina Putiikki Puotilan takaa

Hei,

tervetuloa! Olet löytänyt Putiikki Puotilan nettisivuille, toivottavasti viihdyt ja ennen kaikkea löydät etsimäsi. Tiedäthän, että olen täällä auttamassa sinua, jos tarvitset apua! 

Olen Riikka, Putiikki Puotilan sydän. Puodilla asioidessasi olet varmasti tavannut minut tai jos olet ollut viesteillä yhteyksissä, olen minä se henkilö, jonka kanssa olet hyvin todennäköisesti jutellut. Puotila on monivuotisen haaveeni toteutuma. Jo paljon ennen esikoiseni syntymää (2008) haaveilin yhdessä siskoni kanssa sisustusputiikista ja myöhemmin, äidiksi tultua, lastenvaatekirpputorista. Teimme jopa liiketoimintasuunnitelman. Aika ei kuitenkaan ollut oikea. Ja vaikka sillä hetkellä suunnitelmat haudattiin, haaveet jäivät elämään.

Vuonna 2018 tuli lopulta hetki, kun minulle tarjoutui mahdollisuus tarttua unelmaani. Olin vielä äitiyslomalla meidän viidennestä lapsesta. Ilona onkin meidän perheen ensimmäinen puotilapsi. Hän oli tiiviisti mukanani Puotilan ensikuukausina Vaajakoskella. 

Puotila muutti 2019 Jyväskylän keskustaan, kauniin, vanhan kerrostalon kivijalkaan. Tunnelmallinen liiketila tarjosi paikan erilaisille tapahtumille, työpajoille ja yksityistilaisuuksille. Kohtaaminen onkin alusta saakka ollut yksi Puotilan kantavista voimista. Meille kaikki ovat tervetulleita viihtymään. 

Vuonna 2020 jäin äitiyslomalle. Syntyi Inkeri. Maailmanlaajuisen pandemian vuoksi Puotilan toiminta lakkasi hetkellisesti lähes täysin. Inkerin vauvavuoden aikana kuitenkin Puotila saatiin jälleen toimintaan, tällä kertaa perhekeskeiseti. Ja sillä tiellä edelleen ollaan. Ilolla palvelen teitä nettikaupan kautta. Jokainen Instagram sekä Facebookin viesti lämmittää erityisesti. Mahdollisuuksien mukaan tapaamme kasvokkain myös erilaisissa tapahtumissa. Seuraathan kulkua siis sosiaalisessa mediassa.

Halein, 

Riikka 

Uskalla unelmoida isosti!

 

Putiikki Puotila Riikka