Maksu- ja toimitustavat

MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT


Toimitamme tuotteita tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.

Tilauksesi toimitetaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Saapumisilmoitus lähetään ainoastaan sähköisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tilauksen toimitusaika on normaalisti 3-7 arkipäivää. Jos tuotetta ei voida poikkeustapauksessa toimittaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle mahdollisimman pian.

NOUTO MATKAHUOLLOSTA, POSTISTA TAI MATKAHUOLLON/POSTIN NOUTOPISTEESTÄ:

Tilaus toimitetaan Postin/Matkahuollon noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Lähetys on noutopisteestä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Myös pakettiautomaateista lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan Putiikki Puotilalle Jyväskylään. Noutamattomasta paketista veloitetaan 20€ palvelumaksu, jonka lisäksi veloitetaan logistiset maksut (Postin/Matkahuollon hinnaston mukaisesti). Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus, vaan sinun tulee erikseen ottaa yhteyttä ja toimittaa tilinumero rahojen palautusta varten. Voit sopia uudesta lähetyksestä ottamalla yhteyttä Putiikki Puotilaan s-postitse: info@putiikkipuotila.com

NOUTO PUTIIKKI PUOTILASTA

Noutoa ei voi valita enään toimitustavaksi nettikaupan kautta.

 

MAKSUTAVAT

Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, Klarna-laskulla tai verkkopankin kautta tilauksen yhteydessä. Emme tallenna luottokortin numeroita maksun yhteydessä. Jos hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. 

 

 

PALAUTUKSET TAI PERUUTUKSET

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas vastaa tuotteen palautumisesta sekä palauttamisesta aiheutuvista kuluista, kuten postitusmaksuista.

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä info@putiikkipuotila.com tarkempia ohjeita varten. 

Noutamatonta pakettia ei käsitellä palautuksena. Asiakas on aina vastuussa noutamattomasta paketista. Mikäli noutamaton paketti halutaan käsiteltävän palautuksena, peritään siitä 20€ käsittelymaksu. Tämän lisäksi veloitetaan toimitusmaksut. Asiakas on velvollinen ottamaan yhteyttä tässä tapauksessa s-postitse info@putiikkipuotila.com

KAMPANJAKOODIT

Kampanjakoodit ovat kampanjakohtaisia. Tilausta tehtäessä kampanjakoodi syötetään sille varattuun kohtaan. Alennuksia ei anneta jälkikäteen, muista tarkistaa tilauksen loppusumma ja annetut alennukset tilauksen yhteydessä ja ota välittömästi yhteyttä Putiikki Puotilaan mikäli alennus ei näy ostoskorissa!